Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Alga 101 eksperimenter elektro - vitenskapssett for barn

Alga spill og vitenskapssett

Alle vil finne minst ett spill fra Alga som de liker. Alga produserer spill som passer for alle aldre, interesser og geografi. Spillene fra Alga varierer fra klassiske brettspill, strategispill, reisespill, hagespill, elektroniske spill, hobby- og vitenskapsspill, og mye mer. Spillene og vitenskapssettene fra Alga visker ut grensene mellom generasjonene, og oppgavene og utfordringene tar utgangspunkt i virkelige situasjoner. Alga spill er ment for å spilles sammen, de utfordrer og lar barn (og voksne) tilegne seg ny kunnskap!

Vår lavpris: 298,-
På lager
SKU
895
   

En av våre bestselgere! Utforsk - lek - lær! 101 spennende eksperimenter for de nysjerrige og læringsvillige. Tar for seg alt fra konstruksjon til magnetisme og elektrisitet.

101 morsomme og spennende eksperimenter. Her kan du prøve deg på optiske illusjoner, ballong- og såpeboble eksperimenter, lære om vann., luft, farge, kjemi på kjøkkenet og mye mer- og det er veldig greit å få litt hjelp av en voksen.

  • Krever 1 x 9V batteri (følger ikke med). Passer fra 8 år.
  • Anbefalt alder: 8+
  • Mål: 43,1 x 5,9 x 25,2 cm
Produktdetaljer
Modell25615000
EAN7070398036601
MerkeAlga
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.