Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

123 kortspill med tall fra 1-26 - memo, tallbingo og regnestykker

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 65,-
Få igjen på lager
SKU
3974
   

123 kortspill med tall fra 1-26 er et morsomt og lærerikt spill for barn hvor de kan lære tallene opp til 26. Spill memo med tall, eller prøv dere på en omgang med tallbingo. I dette spillet fra Damm Egmont kan barna også utføre enkle regnestykker. 123 er et lærerikt spill for de minste som gjør det morsomt å lære tall. Spillet passer til barn fra 5-årsalderen og oppover. 

Inneholder:

  • 123 kortspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2 eller flere
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell21358
EAN7031650213581
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.