Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

3 Sprouts skittentøyskurv - Isbjørn

3 Sprouts moderne og lekne produkter til barnerommet og skolesekken

3 Sprouts ble grunnlagt i 2007 med et fokus på å produsere moderne og lekne produkter til barn. Utvalget fra 3 Sprouts består av fargerike kurver, kasser, bokser, o l til oppbevaring av barnets leker og ting. 3 Sprouts-merkevaren inneholder et stort utvalg av oppbevaringskurver, -kasser og -bokser, med utforming som fanger barnets oppmerksomhet, med dyr, figurer og farger som barn trives med. Utvalget som du finner i sortimentet fra 3 Sprouts passer like fint på barnerommet som i stuen eller på badet.

Vår lavpris: 232,-
Få igjen på lager
SKU
24091
   

Skittentøyskurv fra 3 Sprouts med morsomt isbjørnmotiv. Skittentøyskurv til barnerommet eller badeværelset. Kurvens øverste sider kan brettes inn over hverandre og skjuler dermed tøyet i kurven. Når sidene er lagt over hverandre, har du en hank til å bære vaskeposen. Posen kan foldes sammen, når den ikke er i bruk.

  • Dimensjoner: 56cm x 28cm x 48cm

Oppbevaringskurvens tekstiler er fremstilt av: 

  • 100% polyester
  • Fyll: 100% Polypropylene

Farge: Blå

Vedlikeholdsinstruksjoner: Flekkvask

Produktdetaljer
Modell718639
EAN713757718639
Merke3 Sprouts
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.