Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

3 Sprouts vognorganisator - Vaskebjørn

-24%

3 Sprouts moderne og lekne produkter til barnerommet og skolesekken

3 Sprouts ble grunnlagt i 2007 med et fokus på å produsere moderne og lekne produkter til barn. Utvalget fra 3 Sprouts består av fargerike kurver, kasser, bokser, o l til oppbevaring av barnets leker og ting. 3 Sprouts-merkevaren inneholder et stort utvalg av oppbevaringskurver, -kasser og -bokser, med utforming som fanger barnets oppmerksomhet, med dyr, figurer og farger som barn trives med. Utvalget som du finner i sortimentet fra 3 Sprouts passer like fint på barnerommet som i stuen eller på badet.

24%
Kampanjepris 166,- 218,- Du sparer: 52,-
Få igjen på lager
SKU
24088
   

Oppbevaringskurv til barnevogn og klappvogn fra 3 Sprouts, med morsomt vaskebjørnmotiv. En utrolig smart og praktisk vognorganisator. Oppbevaringsveske til å sette på klapp- eller barnevogn. Kurven spennes fast på vognens håndtak med borrelås.

Den lille vesken har to isolerte rom til flasker, et stort rom i midten og en ekstra lomme til oppbevaring av smokk eller nøkler.

Dimensjoner: 32cm x 13cm x 15cm.

Oppbevaringskurvens tekstiler er fremstilt av:

  • 100% polyester
  • Fyll: 100% Polypropylene

Detaljer:

  • Farge: Grønn/blå
  • Vedlikeholdsinstruksjoner: Flekkvask
  • Passer alle vogner
Produktdetaljer
Modell219016
EAN696859219016
Merke3 Sprouts
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.