Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

5 på topp - et nervepirrende spørrespill

-43%

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
43%
Kampanjepris 150,- Vår lavpris: 262,- Du sparer: 112.-
Få igjen på lager
SKU
07182-18
   

I dette oppgave spillet skal spillerne liste topp 5 fra det kortet man får utdelt. Spilleren kan f.eks. få utdelt et kort med 10 byer listet opp. Det er da opp til spilleren å plukke ut de 5 byene med størst befolkning og plassere disse i riktig rekkefølge etter størrelse. Man flytter frem på spillebrettet etter hvor godt man løser oppgaven og den spilleren som først når målet har vunnet.

  • Antall spillere: 2-6
  • Spilletid: fra 45 min
  • Alder: fra 12 år

Terningkast 6 i Aftenposten og Stavanger Aftenblad: desember 2018

5 på topp
2-6 spillere fra 12 år, 45 minutter

Dette er et nytt og smart spørrespill som inneholder akkurat nok elementer til at man kan vinne uten å være allviteren ved bordet. I korte trekk går spillet ut på å rangere fem av ti svaralternativer.
Alle spillerne svarer på samme spørsmål, men rekkefølgen svaralternativene settes opp på, avgjør hvor mange poeng man får, og som igjen avgjør hvor langt man går på bordet.
Fire forskjellige kategorier gjør spillet variert nok, og det er et timeglass her som pisker opp tempoet. Den scorer selvfølgelig mest som har alt rett, men tidspresset er en del av spillet.
Et godt gjennomtenkt spill som kommer i solid utførelse
PLUSS; Ny, god vri
PASSER FOR: Alle som ikke er redd for å gjøre feil

Produktdetaljer
Modell55294
EAN6416739552941
MerkeTactic
Alder12, 13+
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.