Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Air Hogs RC Supernova - sett på TV - det superkule helikopteret

Air Hogs fjernstyrte kjøretøy

Blant Air Hogs biler, kjøretøy, båter, fly og helikopter, finner du et vidt spekter av fjernstyrte kjøretøy litt utenom det vanlige. Du finner en rekke kombinasjonskjøretøy med biler som trosser tyngdekraften og kjører like godt på gulvet som på veggen, helikopter og fly som både kan fly og kjøre på bakken, beltebiler som kan kjøre på land, til vanns og på ulendt terreng. Med radiostyrte (RC) leker fra Air Hogs får du et kjøretøy av svært høy kvalitet, litt utenom det vanlige!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 493,-
På lager
SKU
03192-83
   

Slipp løs kraften i hendene dine med Air Hogs Supernova! Det er bare du som kan kontrollere dett flygende objektet som trosser tyngdekraften. Start den, skyv den, drei den - du bruker bare hendene uten fjernkontroll eller berøring. Utstyrt med et intelligent system, og lys og sensorener som er følsomme for bevegelse - svarer Air Hogs Supernova på alle dine bevegelser. For å aktivere bare kast den for å starte og Air Hogs Supernova leviterer midt i liften og venter på din kommando. Den håndterer 30 bevegelser og 9 supertriks. Alt fra det helt enkle til det komplekse, ta kontroll over Air Hogs Supernova. Lek med den alene eller send den frem og tilbake sammen med dine venner og se hvilke fantastiske triks du kan gjøre. Prøve Super spin og send Air Hogs Supernova inn i en svimlende, spinnende spiral, eller prøv Orbiter og la Air Hogs Supernova fly i sirkler rundt deg. Den er laget for å håndtere det uventede, Air Hogs er utstyrt for å unngå kollisjoner og med teknologi som skal sikre stabil flygning. Kontroller den med hendene Den håndterer 30 forskjellige bevegelser Kast den i luften, den venter på din neste kommando!

  • Ladetid: 50 - 65 min
  • Kun til innendørs bruk

Inneholder:

  • Air Hogs Supernova
  • 1 USB ladekabel
  • Instruksjoner
  • 4 ekstra rotorblader
  • 1 verktøy til å fjerne rotorblader

Detaljer:

  • Mål: 12,9 x 12,9 x 12 cm
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell6044137
EAN778988148266
MerkeAir Hogs
Alder8, 9, 10, 11
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.