Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Air Hogs Stunt Shot RC - radiostyrt bil med store, myke skumhjul

Air Hogs fjernstyrte kjøretøy

Blant Air Hogs biler, kjøretøy, båter, fly og helikopter, finner du et vidt spekter av fjernstyrte kjøretøy litt utenom det vanlige. Du finner en rekke kombinasjonskjøretøy med biler som trosser tyngdekraften og kjører like godt på gulvet som på veggen, helikopter og fly som både kan fly og kjøre på bakken, beltebiler som kan kjøre på land, til vanns og på ulendt terreng. Med radiostyrte (RC) leker fra Air Hogs får du et kjøretøy av svært høy kvalitet, litt utenom det vanlige!

Vår lavpris: 427,-
På lager
SKU
06206-74
   

Genial radiostyrt bil med skumhjul, som ikke kommer til å ødelegge noe i huset! Air Hogs Stunt Shot RC er den ypperlige innendørs stuntbilen med sine store, myke hjul og lettvekt design. Stunt Shot RC kan kjøre, snu og spinne over det meste uten å ta skade eller skrape seg opp, man kan få inntrykk av at den ikke kan ødelegges! Her får du mesterlig presisjonsevne og kule stunts som imponerer. Air Hogs er designet for å tilby overlegen ytelse. Styrken er i dine hender!

  • Lettvekts design og myke hjul tillater ville stunts uten skade
  • Oppladbar via USB

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell6055695
EAN778988009352
MerkeAir Hogs
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.