Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Aktivitetsbord til vann og sand - med lokk

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 473,-
På lager
SKU
02205-85
   

Opplev timer med sand og vannmoro med dette fabelaktige aktivitetsbordet til sand og vann. Bordet er perfekt til utendørsaktiviteter på sommeren. Med sine fire ben står det stødig og du kan enkelt rengjøre de ulike kamrene på bordet da de er enkle å fjerne. Fyll kamrene med sand og vann, bruk ulike redskaper for å ha det vanvittig moro!

Aktivitetsbordet åpnes enkelt ved at du vipper ut de to lemmene. Lemmene utgjør ekstra plass til redskaper og lek. Bruk beholderne i hjørnene til redskaper og de to kamrene i midten fylles med sand og vann. Når du er ferdig, kan du enkelt vippe inn lemmene og du lukker inne sanden til neste gang. På denne måten kan bordet brukes til andre ting selv om det fortsatt er sand og vann i kamrene. Perfekt når maten kommer på bordet, men du fortsatt ikke er ferdig med å leke. Lukk, spis og åpne igjen.

Innhold:

  • Aktivitetsbord til vann og sand
  • OBS: Lekene på bildene medfølger ikke

Detaljer:

  • Materiale: plast
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model714-4058
EAN7290002180166
Alder1, 2, 3, 4, 5

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.