Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

EduFun aktivitetskube i tre - 18 mnd +

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 287,-
Få igjen på lager
SKU
21393
   

En pedagogisk leke som foreldre og barn kommer til å bli veldig glade i! Barnet lærer mange ulike ting ved hjelp av denne aktivitetskuben. Leken kan brukes som en putteboks, en labyrint, en gjenkjennelsesleke, og mye mer. Her er det bare fantasien til barnet som setter grenser for hva det ønsker å oppleve og leke med.

  • Mål: 20x20x38 cm
  • Pedagogisk leke som fremmer koordinasjonsevner hos barnet
  • Anbefales for bruk av barn i alderen 1-3 år.
  • En favoritt blant institusjoner og barnehager

Leveres flatpakket. Vekt: 9 kilo.

Produktdetaljer
Modell1004
EAN6942397310048
MerkeEduFun
Alder1-3
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.