Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Alert beskyttelsessett small 3 deler - rosa

Alert sportsleker

Sommerhalvåret er tiden for å leke ute i hagen, på stranden, i gaten eller på åpne plasser. Sportslekene fra Alert er sportsutstyr tilpasset barn, levert i god kvalitet og med mange bruksområder. Alert tennissett, badmintonsett, skateboard, rulleskøyter, Kubb, Boccia, er tilpasset barn og passer til den aktive familien.

Vår lavpris: 136,-
På lager
SKU
03182-198
   

For å lære å skate og stå på skateboard må man prøve og feile. Med dette beskyttelsessettet i størrelse small, sørger du for å begrense skaden. Den sterke, svarte plasten beskytter knærne, albuene og håndleddene, slik at barna kan ferdes trygt.

Settet består av:

 • 2 knebeskyttere
 • 2 albuebeskyttere
 • 2 håndleddbeskyttere

  Alert gjør utendørslek morsomt for unge og gamle. De ulike produktene fra dette merket sørger for at barna kan være aktive sammen med venner eller alene. Det brede sortimentet du finner hos dette merket har gjennomgått omfattende test slik at barna kan hygge seg på en trygg måte.

  Produktene fra Alert er med på å stimulere barnets utvikling, og lærer dem selvstendig lek.

  • Alder: fra 4 år
  Produktdetaljer
  Modell734-0361
  EAN8710124135800
  MerkeAlert
  Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.