Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Backgammon terningspill i tre - strategispill i koffert

-24%

Alga spill og vitenskapssett

Alle vil finne minst ett spill fra Alga som de liker. Alga produserer spill som passer for alle aldre, interesser og geografi. Spillene fra Alga varierer fra klassiske brettspill, strategispill, reisespill, hagespill, elektroniske spill, hobby- og vitenskapsspill, og mye mer. Spillene og vitenskapssettene fra Alga visker ut grensene mellom generasjonene, og oppgavene og utfordringene tar utgangspunkt i virkelige situasjoner. Alga spill er ment for å spilles sammen, de utfordrer og lar barn (og voksne) tilegne seg ny kunnskap!

24%
Kampanjepris 172,- 227,- Du sparer: 55,-
På lager
SKU
11172-79
   

Utfordre hjernecellene med det klassiske spillet Backgammon. Dette er det spennende strategispillet med gamle aner. Denne versjonen er laget i tre og kommer i en smart spillkoffert. Klarer du å bli den første som får flyttet ut alle de 15 brikkene dine, vinner du spillet. Et av verdens eldste og mest kjente brettspill med utspring fra Mesopotamia. Kommer i en trekoffert som måler ca 38x24 cm, spillbrettet blir ca dobbelt så langt. 

Inneholder:

  • Backgammon spillbrett
  • Brikker i tre
  • Terninger
  • Terningbeger

Detaljer:

  • Mål eske: 29 x 6 x 39,7 cm
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell38018935
EAN7070398085432
MerkeAlga
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.