Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Alga Diamond detectives - finner du diamanten?

Alga spill og vitenskapssett

Alle vil finne minst ett spill fra Alga som de liker. Alga produserer spill som passer for alle aldre, interesser og geografi. Spillene fra Alga varierer fra klassiske brettspill, strategispill, reisespill, hagespill, elektroniske spill, hobby- og vitenskapsspill, og mye mer. Spillene og vitenskapssettene fra Alga visker ut grensene mellom generasjonene, og oppgavene og utfordringene tar utgangspunkt i virkelige situasjoner. Alga spill er ment for å spilles sammen, de utfordrer og lar barn (og voksne) tilegne seg ny kunnskap!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 150,-
På lager
SKU
20916
   

Find den skjulte diamant! Med hjelp av en detektor skal en forsøke å finne diamanten. Detektoren har en rekkevidde på opp til 30 m og fungerer både inne og ute. På skjermen kan du se om du nærmer deg, eller går feil vei. Første lag til å finne diamanten - vinner!

  • Anbefalt alder:  6 +
  • Antall spillere: 2-8
  • Spilletid: 20-30 min

Det TV-markedsførte spillet som har tatt Norge med storm. Prøv det - det er utrolig morsomt for barna!

Produktdetaljer
Modell38018428
EAN7312350184280
MerkeAlga
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.