Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Junior Alias bildeforklaringsspill - reisespill

-32%

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

32%
Kampanjepris 75,- Vår lavpris: 110,- Du sparer: 35,-
På lager
SKU
23160
   

Det er ingen bedre måte for barn å utvide sitt vokabular enn med bildeforklaringsspillet Junior Alias. Denne versjonen kommer i smart reisestørrelse, og er derfor perfekt å ta med på tur. Bildekortene er enkle å forklare, men timeglasset stopper fort, så her gjelder det å finne ordene raskt. Reisespillet inneholder 50 dobbeltsidige illustrerte ordkort, og er med på å utvide barnas vokabular på en skikkelig morsom måte.

Inneholder:

  • Junior Alias reisespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 4 eller flere
  • Spilletid: fra 30 min
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell53305
EAN6416739533056
MerkeTactic
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.