Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Alias Party brettspill - terningkast 6 i VG - voksenspill

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 224,-
På lager
SKU
21409
   

Et utrolig populært partyspill for voksne - TERNINGKAST 6 i VG! Forklar ordene som normalt, men se opp for partyfeltene - når du havner på ett av dem, brukes spesielle stiler for å oppnå ekstrapoeng. To nye forklaringskategorier er også blandet inn i spillet! Innholdet er mer fargerikt og utfordrende enn noen av de andre Alias-utgavene! Det er stor variasjon i ordkortene.

I Party Alias blir ordene også forklart på nye måter. Du kan få muligheten til å fortelle en historie som inkluderer alle ordene på et kort, beskrive forskjellige kjendiser eller forklare mens du står i merkelige stillinger eller hopper. Du får også forklare ord i forskjellige humør - vil du være hysterisk, deprimert eller sint? Party Alias utfordrer alle til å forklare, bli aktive og bruke sin kreativitet!

Perfekt for spillkvelder for voksne.

  • Alder: fra 15 år
  • Antall spillere: 4+
  • Spilletid: fra 15 min
Produktdetaljer
Modell53201
EAN6416739532011
MerkeTactic
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.