Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Party Alias brettspill - et ellevilt ordforklaringsspill for voksne

-43%

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

43%
Kampanjepris 134,- 234,- Du sparer: 100,-
På lager
SKU
21409
   

Party Alias er et populært og ellevilt ordforklaringsspill for voksne. Forklar ordene som normalt, men se opp for partyfeltene - når du havner på ett av dem, brukes spesielle stiler for å oppnå ekstrapoeng. To nye forklaringskategorier er også blandet inn i spillet.

Innholdet er mer fargerikt og utfordrende enn noen av de andre Alias-utgavene. Det er stor variasjon i ordkortene, og i Party Alias bli ordene forklart på nye måter. Du kan få muligheten til å fortelle en historie som inkluderer alle ordenen på et kort, beskrive forskjellige kjendiser eller forklare mens du står i merkelige stillinger eller hopper. Du kan også måtte forklare ord i forskjellige humør - vil du være hysterisk, deprimert eller sint? Alias Party utfordrer alle til  forklare, bli aktive og bruke sin kreativitet. Perfekt for spillkvelder for voksne.

Inneholder:

 • Party Alias brettspill

Detaljer:

 • Antall spillere: 4 eller flere
 • Spilletid: fra 15 min
 • Alder: fra 15 år
  Produktdetaljer
  Modell53201
  EAN6416739532011
  MerkeTactic
  Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.