Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Among Us Crewmate bamse oransje - 19 cm

Among Us er et multi-player spill for 4 til 10 spiller som minner om det klassiske mafia-spillet, men dette spilles i en online romverden.

Kampen står mellom mannskap og bedragere, der mannskapet skal identifisere bedragerne og eliminere dem, samtidig som oppgaver skal fullføres. Mannskapet vinner hvis alle bedragerne er kastet ut eller alle oppgavene er fullført, mens bedragerne vinner hvis det er like mange bedragere som mannskap. Lat som du er en del av dette populære spillet med figurer og figursett, og skap dine egne kamper og oppgaver, alene eller sammen med andre. 

Vår lavpris: 165,-
Utsolgt
SKU
01226-47

Sett av gårde på eventyr ut av denne verden med din egen oransje Among Us bamse. Perfekt for små og store fans av det populære nettbaserte spillet. Bamsen finnes i flere stiler og måler rundt 19 cm. Den oransje Crewmate-bamsen har bakoverkrummede horn på hode.

Inneholder:

  • Among Us crewmates bamse

Detaljer:

  • Mål bamse: ca. 19 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellPMI-AU-9332-2-FO
EAN7290112479075
MerkeAmong Us
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.