Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Among Us Deluxe 8 pack Crewmate figurer med 5 hatter og tilbehør - 5 cm - v1

Among Us er et multi-player spill for 4 til 10 spiller som minner om det klassiske mafia-spillet, men dette spilles i en online romverden.

Kampen står mellom mannskap og bedragere, der mannskapet skal identifisere bedragerne og eliminere dem, samtidig som oppgaver skal fullføres. Mannskapet vinner hvis alle bedragerne er kastet ut eller alle oppgavene er fullført, mens bedragerne vinner hvis det er like mange bedragere som mannskap. Lat som du er en del av dette populære spillet med figurer og figursett, og skap dine egne kamper og oppgaver, alene eller sammen med andre. 

Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
01226-42
   

Sett avgårde på eventyr ut av denne verden med hele 8 Among Us figurer. Perfekt for små og store fans av det populære nettbaserte spillet. Spill ut mannskapets historier offline, det er opptil deg hvem som er bedrageren.

Hver figur måler rundt 5 cm og denne 8-packen inneholder også 5 hatter og tilbehør slik at dine figurer kan vise fram sin stil. To av figurene er skjulte - sett i gang med å pakke ut din Among Us 8 pack for å avsløre de skjulte crewmate-figurene.

Inneholder:

  • 8 Among Us crewmates
  • 5 hatter og tilbehør

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 5 cm (H)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellPMI-AU-9311-2-FO
EAN7290112478849
MerkeAmong Us
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.