Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SmartGames Anti-Virus - logikkspill med 60 utfordringer - fra 8 år

Spillene fra SmartGames utfordrer din logiske sans, kreativitet, og forståelse for form og funksjoner.

Fra SmartGames kommer strategispill som utfordrer logikken på flere nivå, og der spillene byr på ulike vanskelighetsgrader fra de helt enkle til de mer avanserte med nesten umulige oppgaver og konstruksjoner. La deg engasjere av prisvinnende spillene fra SmartGames og se hvilke oppgaver du vil løse og hvilke kombinasjoner du skaper. Hvert spill har unike og innovative utfordringer i spillet, med temaer som appellerer til alle barn. Spillene kommer i ulike versjoner som passer til reise, de mer kompakte, større utgavene i plast og premium-varianter i tre. Felles for alle spill fra SmartGames er at de trekker på ulike kognitive ferdigheter når spillere forsøker å løse de forskjellige utfordringene. 

Vår lavpris: 312,-
Få igjen på lager
SKU
03193-102
   

Sett din kropp og sjel i arbeid for å bli kvitt det røde viruset! Klarer du alle oppgavene i dette "bio-logiske" spillet? 

Logikkspillet Anti-Virus er et puslespill for 1 person med en ny twist, hvor man velger utfordringer i oppgaveheftet. Spillet er enkelt å starte, og du plasserer brikkene som vist på oppgavekortet. Deretter skal du få den røde brikken (viruset) ut av brettet. Brikkene kan kun beveges diagonalt. Det som først ser enkelt ut er ikke det likevel! 60 utfordringer og fem ulike nivå - fra nybegynner til ekspert.

Inneholder:

  • SmartGames Anti-Virus logikkspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 1
  • 60 utfordringer
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell514060
EAN5414301514060
MerkeSmartGames
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.