Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Aquabeads Enchanting Unicorns - stort perlesett med 2000 vannperler i 14 ulike farger

Aquabeads vannperler - en kreativ og morsom måte å perle på!

Aquabeads perlene ser ut som helt vanlige små, fargerike kuler, men i kontakt med vann skjer det noe magisk. Med Aquabeads vannperler perler du små, fargerike perler sammen i ulike kombinasjoner, spray over med vann og se hvordan de straks fester seg til hverandre. Vannperlene ligner på strykperler, men fester du perlene sammen uten stryking, kun med vann. Aquabeads vannperler er enkelt for barna å bruke på egenhånd, så morsomt, nesten som magi!

Vår lavpris: 236,-
Få igjen på lager
SKU
10218-03
   

Dette enhjørning vannperlesettet fra Aquabeads inneholder 2000 juvelperler og vannperler i 14 ulike farger. Med dette settet kan du lage 9 forskjellige enhjørninger i 3 ulike størrelser og farger samt en regnbue. To av enhjørningene i settet kan lages med skjøter, slik at hodet, halen og vinger er bevegelige. Med settet følger det også med en lekematte hvor du kan gjenskape eventyrhistorier med enhjørningene og de kan gå inn i den magiske verden.

I settet følger også med stjerneperler som ser ut som små stjerner og kan brukes til å vise tekstur i Aquabeadsene eller for å piffe opp designet ditt. Bruk noen av malene til å perle etter. Legg perlene på perlebrettet for å lage designet ditt, og ved hjelp av sprayen sprayer du på med vann på perlene for å få dem til å henge sammen på magisk vis. Når perlekreasjonene er helt tørket etter 60 minutter, fjerner du forsiktig designet fra brettet. De ferdige enhjørningene kan festets på det medfølgende stativet.

Aquabeads er et morsomt og trygt produkt for barn til timevis med underholdning og kreativ moro

Inneholder:

  • 2000 vannperler
  • 14 ulike farger
  • 1 perlebrett
  • Spray
  • Lekematte med mal
  • Stativ
  • Og mer

Detaljer:

  • Mål: 31 x 24 x 5 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell31898
EAN5054131318980
MerkeAquabeads
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.