Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Aquabeads Jewel Set - Refill-sett med 600 vannperler i 8 ulike farger

Aquabeads vannperler - en kreativ og morsom måte å perle på!

Aquabeads perlene ser ut som helt vanlige små, fargerike kuler, men i kontakt med vann skjer det noe magisk. Med Aquabeads vannperler perler du små, fargerike perler sammen i ulike kombinasjoner, spray over med vann og se hvordan de straks fester seg til hverandre. Vannperlene ligner på strykperler, men fester du perlene sammen uten stryking, kun med vann. Aquabeads vannperler er enkelt for barna å bruke på egenhånd, så morsomt, nesten som magi!

Vår lavpris: 124,-
På lager
SKU
10218-10
   

Lag dine egne Aquabeads vannperlekreasjoner som glitrer og skinner med Aquabeads Jewel set. Settet inneholder 600 flotte vannperler i 8 forskjellige farger. Her kan du lage flotte kreasjoner som hjerter og blomster til vakre sommerfugler, helt uten å stryke eller å bruke lim. Det følger med 4 maler som gir rikelig med kreativ inspirasjon.

Perle det du ønsker å perle, spray deretter vann på perlene for å få dem til å henge sammen på magisk vis. Når perlekreasjonene er helt tørket etter 60 minutter, fjerner du forsiktig kreasjonene fra brettet. Perlebrett og spray følger ikke med.

Aquabeads er laget av materialer av høyeste kvalitet, det er morsomt og trygt for hele familien. Dette settet er kompatibelt med alle Aquabeads sett.

Inneholder:

  • 600 vannperler
  • 8 ulike farger
  • 4 maler

Detaljer:

  • Mål: 3 x 14 x 18 cm
  • Alder: 4 år
Produktdetaljer
Modell79158
EAN5054131791585
MerkeAquabeads
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.