Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Aquabeads Mega Bead pack - Refill-pakke med 2400 vannperler i 24 ulike farger

Aquabeads vannperler - en kreativ og morsom måte å perle på!

Aquabeads perlene ser ut som helt vanlige små, fargerike kuler, men i kontakt med vann skjer det noe magisk. Med Aquabeads vannperler perler du små, fargerike perler sammen i ulike kombinasjoner, spray over med vann og se hvordan de straks fester seg til hverandre. Vannperlene ligner på strykperler, men fester du perlene sammen uten stryking, kun med vann. Aquabeads vannperler er enkelt for barna å bruke på egenhånd, så morsomt, nesten som magi!

Vår lavpris: 296,-
Få igjen på lager
SKU
10218-01
   

Dette påfyllssettet fra Aquabeads inneholder 2,400 vannperler og juveler i 24 ulike farger og lar deg designe helt med din egen fantasi. Dette komplette settet inneholder med en boks slik at du enkelt kan frakte med deg perlene og til oppbevaring. Vannperlene er enkle å bruke, og du lager dine egne design på perlebrettet, når du er ferdig sprayer du på med vann og venter i 60 minutter på at det setter seg slik at du kan beholde dine design.

Aquabeads er laget av materialer av høyeste kvalitet, og er morsomt og trygt for hele familien. Dette settet er kompatibelt med alle Aquabeads sett.

Perlebrett eller spray følger ikke med.

Inneholder:

  • 2400 vannperler
  • 24 ulike farger

Detaljer:

  • Mål: 32 x 5 x 23 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell79638
EAN5054131796382
MerkeAquabeads
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.