Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

AquaPlay Containerhavn

Aquaplay vannlekesett med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et allsidig lekesett med vann, med kanaler, pumper, båter, sluser, broer, lastekraner og mye mer. Lekesettene fra Aquaplay kan bygges ut, der forskjellige sett passer sammen ved hjelp av fester og pakninger fra Aquaplay. Aquaplay kanalsystem med vann lærer barna om prinsippene for årsak og virkning, som bevegelse og retning, på en leken og morsom måte. Aquaplay vannleker er den perfekte leke for varme sommerdager, og settene i ulike størrelser gjør at de passer inn på de fleste terrasser, verandaer, hager og gårdsplasser. Alle produktene fra Aquaplay er av høy kvalitet, produsert i resirkulerbar plast, og testes i henhold til de nyeste standarene EN 71 og ASTM.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 674,-
Få igjen på lager
SKU
04195-04
   

Skap din egen vannpark med AquaPlay Startsett! Med både sluser og kanaler kan du oppleve en egen liten verden med masse vann og morsomme leker! 

Denne kule Aquaplay containerhavnen inviterer deg til morsomt spill. I tillegg til den store kranen som kan heve og senke kranarmen følger det også med en liten bil og en båt. Det kule Aquaplay settet fylles med vann og leken kan starte!

Innhold:

  • Aquaplay containerhavn
  • Kran, båt og bil

Detaljer:

  • Mål: ca 104 x 92 x 25 cm
  • Vekt: 3,5 kg
  • Alder: Fra 3 år
Produktdetaljer
Modell8700001532/1632
EAN7313400016322
MerkeAquaPlay
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.