Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

AquaPlay Startsett

Aquaplay vannlekesett med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et allsidig lekesett med vann, med kanaler, pumper, båter, sluser, broer, lastekraner og mye mer. Lekesettene fra Aquaplay kan bygges ut, der forskjellige sett passer sammen ved hjelp av fester og pakninger fra Aquaplay. Aquaplay kanalsystem med vann lærer barna om prinsippene for årsak og virkning, som bevegelse og retning, på en leken og morsom måte. Aquaplay vannleker er den perfekte leke for varme sommerdager, og settene i ulike størrelser gjør at de passer inn på de fleste terrasser, verandaer, hager og gårdsplasser. Alle produktene fra Aquaplay er av høy kvalitet, produsert i resirkulerbar plast, og testes i henhold til de nyeste standarene EN 71 og ASTM.

Vår lavpris: 384,-
På lager
SKU
05184-1
   

Skap din egen vannpark med AquaPlay Startsett! Med både sluser og kanaler kan du oppleve en egen liten verden med masse vann og morsomme leker! 

Her kan man sveive på skovhjulet og få vannstøm i kanalene, stenge strømmen med slusene og bære last med kranen. I tillegg følger det med en båt og en bil med last.

  • Størrelse: 68 x 65 x 22 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell8700001501
EAN7313400015011
MerkeAquaPlay
Alder2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.