Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Hulk actionfigur- Hulken - 15 cm

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
06195-128
   

Tre inn i Marvel-universet med denne Avengers Hulken actionfiguren. Superhelten er ca. 15 cm stor, og alltid klar til kamp. Allier deg med andre heltefigurer og stå sterk mot fienden. Nå kan Marvel-fansen ta del i den utrolige og heroiske verdenen av Avengers.

Avengers: Endgame-filmen byr på actionfylte scener og nå kan du få tak i heltefigurene fra filmen. De 15 cm høye heltefigurene i tinn, inviterer deg til å sette sammen et lag av superhelter for å erobre verden, og gjenoppleve heroiske scener fra filmen.

Inneholder:

  • Avengers Hulk actionfigur

Detaljer:

  • Mål: 15 cm
  • Materiale: tinn
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE3938
EAN5010993545605
MerkeAvengers
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.