Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Filmfigur - Iron Man - 15 cm

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 194,-
Utsolgt
SKU
06195-125-1

Avengers Filmfigur - Ronin - 15 cm er klar til kamp. Allier deg med andre heltefigurerå stå sterk mot fienden. Nå kan fansen ta del i den utrolige og heroiske verdenen av Avengers.

Avengers: Endgame er den siste filmen i filmserien av Avengers og nå kan du endelig få tak i heltefigurene fra filmen. De 15 cm høye heltefigurene i tinn, inviterer deg til å sette sammen et lag av superhelter for å erobre verden, og gjenoppleve heroiske scener fra filmen.

Detaljer:

  • Samleobjekt
  • Mål: H15 cm
  • Materiale: tinn
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE3926
EAN5010993545599
MerkeAvengers
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13+
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.