Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Hulk Gamma Grip Fist - store Hulken-hender til rollelek

Marvel Avengers leker, figurer, byggesett, utkledning og våpen

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan barn finne sin favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjempe for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger barna dine? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk vil de være?

Vår lavpris: 398,-
Utsolgt
SKU
01216-20

Den supersterke superhelten Hulken knuser, og nå kan også barna smashe som den grønne kjempen med disse utrolige Hulk-inspirerte knyttnevene. Putt Gamma Grip Fist-hanskene på og bli klar for å etterligne Marvelhelten. Gå inn i rollen som den populære helten fra Avengers med disse knusehendene. De griper, de holder - de smasher!

Inneholder:

  • 2 Marvel Avengers Hulk knyttnever

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE0615
EAN5010993579495
MerkeAvengers
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.