Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Hulk Gamma Grip Fist - store Hulken-hender til rollelek

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 398,-
Få igjen på lager
SKU
01216-20
   

Den supersterke superhelten Hulken knuser, og nå kan også barna smashe som den grønne kjempen med disse utrolige Hulk-inspirerte knyttnevene. Putt Gamma Grip Fist-hanskene på og bli klar for å etterligne Marvelhelten. Gå inn i rollen som den populære helten fra Avengers med disse knusehendene. De griper, de holder - de smasher!

Inneholder:

  • 2 Marvel Avengers Hulk knyttnever

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE0615
EAN5010993579495
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.