Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Marvel Gameverse Thor - 15 cm

-40%

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

40%
Kampanjepris 112,- Vår lavpris: 187,- Du sparer: 75,-
På lager
SKU
08202-104
   

Thor fant et nytt hjem på jorden blant Avengers, og har viet sitt liv til å beskytte sitt andre hjem mot ondskap. Barna kan forestille seg at deres favoritt-superhelter møter skurkene med denne 15 cm høye Avengers Gamerverse-figuren. Figurens design er inspirert av Marvel videogame, og den har sin ikoniske drakt med alle detaljer og den har bevegelige ledd.

Inneholder:

  • Avengers Marvel Gamerverse Thor figur
  • Med tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 15 cm høy
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE98685X0
EAN5010993707409
MerkeAvengers
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.