Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Mech Strike - Infinity Mech Suit Thanos - 2-i-1 Thanos actionfigur - 22 cm

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 398,-
På lager
SKU
02227-20
   

I et dystert univers prøver superskurken Thanos å ta over verden i sin nye beskyttelsesdrakt, den høyteknologiske Mech Strike-rustningen. Mech Suit Thanos lekesettet inneholder 2-i-1 moro, hvor den lille Thanos-figuren kan plasseres inni den nesten 23 cm store Mech Suit rustningen. Aktiver fantasien din og tre inn i den actionfylte verdenen med superhelter og superskurker, og se for deg at din favorittskurk leder an og utfordrer livet som vi kjenner det og prøver å bekjempe superheltene. Flipp Mech rustningen åpen og plasser Thanos inni drakten for å forvandle deg til en av verdens mest mektige Mechs, og unngå å bli bekjempet av andre Mech-figurer som for eksempel Incredible Mech Hulk (kjøpes separat)!

Inneholder:

  • Thanos figur
  • Mech Strike Thanos figur

Detaljer:

  • Mål Mechfigur: ca. 22 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellF0264
EAN05010993875450
MerkeAvengers
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.