Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Avengers Power Moves Iron Man Repulsor Blaster - med 3 Nerf Elite darts

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 297,-
Få igjen på lager
SKU
05206-189
   

Still til kamp med denne Nerf Power Moves Repulsor Blasteren til selveste Iron Man! Med Nerf Repulsor Blast-leken kan barn fra 5 år leke at de, i likhet med Tony Stark, gjør seg klar for å bli helten Iron Man. Fest våpenet til hånden og dra tilbake håndtaket på blaster-hansken. Etterlign Iron Mans signaturbevegelse for å skyte ut en Nerf-dart. 

Når han ikke er opptatt av å kjøre prangende biler og delta på VIP-fester, hjelper milliardær-filantropist Tony Stark Avengers med å redde verden som Iron Man, og nå kan du være med på å kjempe episke kamper. Å være superhelt er mer enn bare kapper og stilige drakter. Å være superhelt handler om å forsvare rettferdigheten og vite når man må kjempe som et lag. La barna late som de gjør seg klar for action sammen med sine favoritthelter fra Avengers-universet, enten det er Spiderman, Captain America, Thor, Hulken eller andre. Kom sammen, Avengers!

Inneholder: 

  • Nerf Power Moves Iron Man Repulsor Blaster
  • 3 Nerf Elite darts

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales (kjøpes separat).

Produktdetaljer
ModellE7376
EAN5010993665471
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.