Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Power Moves Web Blaster - SpiderMan

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
06222-12
   

Når Peter Parker blir bitt av en radioaktiv edderkopp får han overmenneskelige evner, og med disse kommer det et stort ansvar som forandrer livet hans for alltid. SpiderMan svinger seg mellom husene i New York på jakt etter skurker og spenning. Med SpiderMan Web blaster kan barna gjenskape scener og skape sine egne historier mens de skyter ut garn på skurkene. Trykk på knappen, utfør Web blast-bevegelsen og skyt av gårde en Nerf-pil.

Inneholder:

  • Nerf Power Moves Web Blaster - SpiderMan
  • 3 Nerf piler

Detaljer:

  • Mål: 8 x 35 x 22 cm
  • Alder: fra 5 år

Produktdetaljer
ModellE7328
EAN5010993675005
MerkeSpiderMan
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.