Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Titan Hero - Thor actionfigur - 30 cm

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 197,-
Medlemspris 150,-
På lager
SKU
05206-183
   

Med denne Avengers Titan Hero actionfiguren kan du gå inn i rollen som den mektige Thor og bruker hans styrke til å beskytte Asgard og rikene utenfor. Forestill deg å hoppe inn i eventyret med Avengers-figurer og tilbehør inspirert av Marvel-universet. Se for deg den heroiske vergen fra Asgard som kjemper mot ondskapen i universet med denne Thor-figuren fra Titan Hero Series. Lev deg inn i spennende eventyr og opplev en hel verden med superhelter, kjeltringer og vanlige barn som deg selv. Samle alle Avengers Titan Hero figurene (kjøpes separat) for den ultimate helteleken! 

Inneholder: 

  • 1 Thor-figur
  • 1 Hammer

Detaljer:

  • Høyde: 30 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE7879
EAN5010993814329
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.