Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Titan Hero - Moon Knight actionfigur - 30 cm

Marvel Avengers leker, figurer, byggesett, utkledning og våpen

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan barn finne sin favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjempe for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger barna dine? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk vil de være?

Vår lavpris: 197,-
Få igjen på lager
SKU
02228-22
   

Den egyptiske guden Knonshus øverstetjener, ridderen Moon Knight, har i oppgave å beskytte alle som lever om natten. Titan Heroes figuren Moon Knight er klar for å bringe rettferdighet til dem han beskytter takket være hans mystiske krefter og hans utrolige styrke som er gitt under påvirkning fra fullmånen. 

Moon Knight actionfiguren kommer med detaljer som er tro mot den originalen karakteren og den har flere bevegelige ledd slik at du kan gjenskape positurer og scener fra tegneseriene eller filmen. 

Inneholder:

  • Avengers Titan Hero - Moon Knight actionfigur

Detaljer:

  • Mål: 30 cm høy
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellF4096
EAN05010993943234
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.