Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Annabell Active Cocoon - rosa bæresele til dukke 43 cm

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Vår lavpris: 243,-
På lager
SKU
04218-136
   

Å ligge i barnevogn når alle tar en tur er altfor kjedelig for Baby Annabell. Hun ønsker jo å oppdage verden, og det kan hun gjøre i Active Cacoon bæreselen sin. Hun kan bæres på ryggen som en ryggsekk eller trygt på brystet, med to mulige sittestillinger. Hun kan enten se ut og se hva som skjer foran seg, eller være vendt mot mamma og pappa når hun blir trøtt. Bæreselen kan justeres for å tilpasses størrelsen på barnet og strammes enkelt med borrelås og spenner. God tur!

Inneholder:

  • Baby Annabell bæresele til dukke

Detaljer:

  • Kan vaskes i maskin
  • Passer til dukke 43 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell704226
EAN4001167704226
MerkeBaby Annabell
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.