Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Annabell Deluxe Coat Set antrekk - kåpesett til dukke 43 cm

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
06195-186
   

Dette søte antrekket passer perfekt til din Baby Annabell-dukke (kjøpes separat) for en spasertur i parken når det blir kaldere i været. Baby Annabell må også kle seg godt mot kulden. Antrekket består av kåpe, lue, skjerf og sko. Vær sikker på at Annabell ikke blir syk i vinterluften å kle henne opp i denne vidunderlige kåpen med tilbehør.

Inneholder:

  • Kåpe
  • Skjerf
  • Sko
  • Lue

Detaljer:

  • Passer til Baby Annabell dukker som er 43 cm høye
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell702864
EAN4001167702864
MerkeBaby Annabell
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.