Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Annabell interaktiv dukke med tårer og lyd - 43cm

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 643,-
På lager
SKU
06195-181
   

Baby Annabell er nesten som en ekte baby med sine autentiske funksjoner. Hun elsker flasken sin, gråter som en ekte baby og hun kan le. Når dukken gråter trenger hun litt trøst eller kanskje hun er tørst. Gi henne vann fra flasken og klapp henne forsiktig på ryggen etterpå for å få opp en liten rap.

Baby Annabell lager drikkelyder når hun sutter på flasken, og får hun ikke mat raskt nok kan du kanskje oppleve ekte dukketårer eller hennes gråtelyder.

Når er Annabell begynt å bli søvnig igjen og suger på smokken sin. Hun ler og snakker, deretter faller hun i dyp søvn. Så morsomt! Med Baby Annabell er det akkurat som å ha en ekte baby.

Innhold:

  • Baby Annabell 43 cm
  • Antrekk
  • Flaske
  • Smokk

Detaljer:

  • Mål: H43 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell794999
EAN4001167794999
MerkeBaby Annabell
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.