Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Annabell interaktiv dukke - little Alexander 36 cm

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 273,-
På lager
SKU
06195-180
   

Denne søte, lille guttedukken med brune øyne heter Alexander og elsker å sove. Når du legger ham ned lukker han automatisk øynene. Men han er også veldig nysgjerrig på verden rundt seg og utforsker nøye det som befinner seg i nærheten. Alexander drikker gjerne litt vann fra flasken sin. Ta på han den blå romperen hans og start dagen.

Innhold:

  • Baby Annabell - Alexander dukke
  • Romper og lue
  • Drikkeflaske

Detaljer:

  • Mål dukke: H36 cm
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell702567
EAN4001167702567
MerkeBaby Annabell
Alder1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.