Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Annabell - Little Annabell myk dukke - 36 cm

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 273,-
På lager
SKU
06195-179
   

Baby Annabell elsker å sove, men nå må hun stå opp før hun sover bort hele dagen. Denne søte dukken med de blå øynene, som lukker seg når man legger henne ned, elsker å oppdage verden når hun er våken. Det er så mye å oppdage der ute! Den søte rumperen som følger med er enkel å ta av og på, selv for de minste hendene. Annabell har også en flaske, hun blir ofte tørst og da er det greit å drikke litt vann fra den lille flasken hennes.

Denne dukken er 36 cm høy, den lukker øynene for å sove når du legger den ned og den trenger stell. Dukken oppmuntrer barn fra tidlig alder til rollespill, den stimulerer sanseutviklingen og den skaper empati hos de små verdensborgerne våre. La Annabell ta del i hverdagen til ditt barn å se hvor gode venner de blir!

Innhold:

  • Annabell
  • Romper
  • Flaske
  • Lue

Detaljer:

  • Mål dukke: H36 cm
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell702550
EAN4001167702550
MerkeBaby Annabell
Alder1, 2, 3, 4
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.