Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Annabell Little Annabell - dukke med myk kropp og soveøyne - 36 cm

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Vår lavpris: 294,-
Utsolgt
SKU
04218-133

God morgen! Dette blir en morsom dag! Lille Annabell med den myke stoffkroppen er i alle fall en morgenfugl. Så snart solen står opp, er hun klar for å leke. Selvsagt skal hun først spise frokost. Når hun har drukket flasken sin, liker hun å leke og kose. Når hun blir lei av å leke og du legger henne på ryggen, lukker hun de blå øynene sine. Ellers vil hun følge nøye med på alt som skjer frem til solnedgang. Med en slik deilig og myk sparkebukse i pastellaprikos med matchende lue er det ingen grunn for å bytte til pysjamas.

Dukken har en myk kropp som gjør den enkel å leke med for de minste barna, og oppmuntrer barn fra 1 års alderen til lek og rollespill og stimulerer utviklingen av empati og ansvarsfølelse.

Inneholder:

  • Baby Annabell Little Annabell dukke
  • Med soveøyne
  • Sparkebukse og lue
  • Flaske

Detaljer:

  • Mål: (H)36 cm
  • Alder: 12 mnd
Produktdetaljer
Modell706343
EAN4001167706343
MerkeBaby Annabell
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.