Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Baby Annabell Little Sophia - dukke med myk kropp og soveøyne - 36 cm

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
04218-132
   

Lille Sophia har en myk kropp og er alltid blid og fornøyd. Hun er veldig glad i det lange blonde håret sitt og liker å dandere ulike frisyrer og fikse på det med børsten sin. Hun liker spesielt godt å lage musefletter, for da kan hun hoppe og sprette rundt uten at håret kommer i veien.

Hun er en nysgjerrig liten jente som liker å utforske og oppleve nye ting. Når hun kommer hjem liker hun å ta seg en liten lur, og når hun legges på ryggen, lukker hun de blå øynene og drømmer seg bort om klatrestativ, trær og sauer - akkurat det samme som hun har på favorittkjolen hennes. Hun har også på seg en strikket jakke, og lilla leggings som står i stil med jakken og hvite joggesko med litt turkis i seg. 

Inneholder:

 • Baby Annabell Little Sophia - dukke 36 cm
 • Antrekk
 • Sovende øyne

Detaljer:

 • Mål: 36 cm (H)
 • Alder: fra 1 år
  Produktdetaljer
  Modell706374
  EAN4001167706374
  MerkeBaby Annabell
  Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.