Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Annabell pottetreningsutstyr til dukke

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 173,-
På lager
SKU
06195-184
   

Baby Annabell vil veldig gjerne lære seg å gå på do slik de større barna gjør. Det er så kjedelig og slitsomt å gå med bleie. Med dette søte settet med potte, bleier og våtservietter blir det heldigvis ikke noe problem å slutte.

Den glitrende, rosa potten er så morsom å gå på do på. Og når dukken er ferdig på potten kan du oppmuntre henne til å fortsette det gode arbeidet.

Innhold:

  • Potte
  • 3 bleier
  • Beholder til våtservietter
  • Pudderflaske

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell700310
EAN4001167700310
MerkeBaby Annabell
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.