Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Annabell Sophia - dukke med langt hår og myk kropp - 43 cm

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Vår lavpris: 437,-
Utsolgt
SKU
03217-3

Sophia er Baby Annabells nydelige storesøster med myk kropp, og er alltid i godt humør. Hun er en tålmodig dukkejente som elsker å få det lange, blonde håret sitt dandert i ulike frisyrer. Den rosa favorittbørsten gjør det bølgete håret enklere å style. Sophia er av den eventyrlystne sorten, og hun elsker å være i hagen og se på alt som lever og gror i naturen. De blå øynene skinner av spenning og nysgjerrighet, og antrekket matcher interessen hennes for alt som kan oppleves ute. Den lyseblå leggingsen står i stil med den blå hårbøylen med en søt vannlilje på, og øyenstikkerne på den hvite kjolen hennes kan man også finne igjen på de rosa skoene hennes.

Inneholder:

  • Sophia Baby Annabell-dukke
  • Kjole, leggings og sko
  • Hårbøyle
  • Hårbørste

Detaljer:

  • Mål: ca. 43 cm
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell703014
EAN4001167703014
MerkeBaby Annabell
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.