Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Annabell - Sophia so Soft dukke 43 cm

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 416,-
På lager
SKU
06195-183
   

Annabells søster, Sophia, er en smilende og vennlig dukke med vakkert gyllent hår. Hun er alltid i godt humør og hun blir fort en favoritt i dukkesamlingen. Sophia er ekstremt tålmodig når du steller henne på håret og den rosa børsten glir lett gjennom håret hennes. Sophia er super søt i kjolen hennes med polkaprikkede ermer, rosa leggings og de rosa skoene som matcher antrekket. Sophia er også veldig gla i kos.

Innhold:

  • Baby Annabell – Sophia dukke
  • Antrekk
  • Børste

Detaljer:

  • Mål dukke: H43 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell700648
EAN4001167700648
MerkeBaby Annabell
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.