Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Annabell sparkedress til dukke 43 cm - rosa

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Vår lavpris: 143,-
På lager
SKU
01217-38
   

Kle din Baby Annabell dukke (følger ikke med) i denne søte rosa sparkedressen med motivet av sauepirater som seiler av sted i den rosa båten sin. Sauepiratene er vennlige pirater som ofte er på oppdagelsesferd på hagedammen, blant vannliljer og øyenstikkere. Ta på sparkedressen og bli med på oppdragene, da vel! Selve sparkedressen er rosa og prikkete, og har et omslagsutseende med en søt liten sløyfe. Sparkedressen har i tillegg føtter for å holde dukkenes føtter behagelig varme gjennom piratopplevelsene sine. Det medfølger også en smart og fin kleshenger til når sparkedressen ikke er i bruk.

Innhold:

  • Rosa sparkedress
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Farge: rosa
  • Passer til Baby Annabell dukker 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell703090
EAN4001167703090
MerkeBaby Annabell
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.