Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Annabell Travel Cocoon Carrier - bæresele til dukke

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 250,-
På lager
SKU
06195-191
   

Baby Annabell er veldig glad i å gå på tur. Og denne bæreselen er perfekt for en liten dukke som vil få med seg så mye som mulig. Blir hun trøtt under utflukten kan du snu henne mot deg å la henne sove mot brystet ditt en liten stund.

Bæreselen er rosa og har et søtt print av en morsom sau. Du kan bære dukken på magen eller på ryggen og selen strammes enkelt med borrelås og spenner. God tur!

Innhold:

  • Bæresele

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
  • Kan vaskes i maskin
Produktdetaljer
Modell702055
EAN4001167702055
MerkeBaby Annabell
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.