Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Bath Bathtub - badekar med dusjhode til rennende vann - lys og lyd

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 494,-
På lager
SKU
04218-131
   

BABY Born Bath Bathtub, Baby Born dukkens badekar med rennende vann i dusjhode, blinkende lys og musikk.

En av favoritttingene til BABY Born er å bade. Baby born elsker å plaske i badekaret med masse skum. "kvakk-kvakk, kvakk-kvakk, kvakk-kvakk» har det gjemt seg en and på badet? Eller har kanskje Baby Born sneket en inn? Nei, det er badekaret som lager disse lydene. På siden av badekaret er det en knapp du kan trykke på, og da vil de andeformede føttene begynne å blinke vekselvis og en andemelodi vil strømme ut. Det kommer ekte vann fra dusjhodet og slangen kan trekkes ut. Så nå kan Baby Born ligge å plaske og slappe av i det varme vannet. Den lille badeanden Berta følger med i lekesettet.

Inneholder:

  • Badekar
  • Badeand

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA batterier (Inkludert)
  • Mål: 40 x 25 x 27 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell831908
EAN4001167831908
MerkeBABY Born
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.