Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Bath Hooded Towel Set - badehåndkle med hette

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 137,-
På lager
SKU
06195-177
   

Baby Born elsker å bade, men det som er enda bedre er å bli pakket inn i det deilige håndkledet sitt etterpå. Hun kan sitte og kose seg i håndkledet mens hun tørker etter et forfriskende bad.

Innhold:

  • Håndkle
  • Klut
  • 2 figurer

Detaljer:

  • Passer til dukker som er 43 cm høye
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell827444
EAN4001167827444
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.