Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Bath Toothcare Spa - vask med speil og tannpussutstyr - lys og lyd

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 443,-
Få igjen på lager
SKU
06195-167
   

Å pusse tenner trenger absolutt ikke å være kjedelig, selv ikke for BABY Born dukkene. Med denne hvite og rosa vasken med speil og oppbevaring kan barna lære dukken sin god tannhygiene. Denne tannpussettet kommer med en propp i form av anden Berta, og tannbørste med motiv av bjørnen Bruno. Baderomsmøbelet inviterer til autentisk og realistisk lek, og dets lys og lydeffekter bidrar til ekstra moro. Se speilet lyse opp, og hør tannbørstens børstelyder når det pusses. Når tenne er pusset kan man gurgle vann ved hjelp av glasset som lager gurglelyder. Avslutt med å tørke dukkens munn med håndkledet som henger pent og pyntelig på siden. 

Inneholder:

  • Vask med speil
  • Bjørnen Bruno tannbørste
  • Glass
  • Anda Berta propp til vasken
  • Håndkle

Detaljer:

  • Med lys og lyd
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell827093
EAN4001167827093
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.