Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born bilsete til dukker

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 274,-
På lager
SKU
04195-17
   

Sikkerheten kommer alltid først for din Baby Born dukke. Og når dere skal på biltur kan hun festes sikkert i bilsetet slik at hun kan sitte komfortabelt og trygt under bilturen. Setet er stabilt og trygt og har sitt eget selesystem slik at Baby Born dukken er komfortabel og trygg hele veien. Setet er rosa, med rosa striper. Ha en fin tur! Bilstolen passer til dukker som er ca 43 cm høye.

Innhold:

  • Bilsete med selesystem

Detaljer:

  • Mål: 30 x 26 x 15 cm
  • Vekt: ca 1 kg
  • Alder: Fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell827512
EAN4001167827512
MerkeBaby Born
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.