Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born matstol som kan festes til bordet - til dukker opptil 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
01205-102
   

Det er tid for mat! BABY Born synes det er hyggelig å sitte ved bordet og spise sammen med alle andre, og med denne matstolen blir det mulig. Fest stolen i bordet, og sett dukken i setet. Det lilla og gule setet med morsomt motiv er behagelig for din dukke, og det lilla trekket kan enkelt tas av og vaskes. Det geniale brettet gjør det enkelt for BABY born å spise maten sin, og det gjør absolutt ingen ting om hun søler. God appetitt!

Inneholder:

  • BABY Born matstol med bordfeste

Detaljer:

  • Passer til bord med 15 - 40 mm tykk bordplate
  • Passer til dukker 36-43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell828007
EAN4001167828007
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.