Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Boutique Deluxe Ballerina sett til dukke

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 274,-
På lager
SKU
06195-157
   

Nå kan Baby Born kle seg i ballerinaantrekk. Hun har funnet det fortryllende antrekket i butikken, og nå er hun klar for sin store danseoppvisning. Strømpebukser og body gir Baby Born bevegelsesfrihet når hun danser og ballerinaskoene sørger for bedre grep på gulvet. Det pynter ekstra opp med den søte hårpynten, ballerinaskjørtet og den fine boleroen.

Alle ballerinaers drøm kan, med denne søte klespakken, gå i oppfyllelse. Ta med deg Baby Born på en unik og spennende danseforestilling.

Innhold:

  • Body med strømpebukse
  • Tyllskjørt
  • Ballerinasko
  • Bolero
  • Hårbånd

Detaljer:

  • Tøyet passer dukker som er 43 cm høye
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell825013
EAN4001167825013
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.